Рахийм Стърлинг не затваря вратата за завръщането си в Ливърпул, твърди вестник „Екип”, цитирайки един от неговите агенти. 

Футболистът напусна Червените преди 5 години, след като бе купен от Манчестър Сити за почти 50 милиона паунда и оттогава е персона нон грата за феновете, въпреки че наскоро бе забелязан да се снима с част от тях. 

Наскоро обаче той заяви, че за мърсисайдци винаги ще има място в сърцето му и сега един от неговите представители се изказа по подобен начин, оставяйки открита възможността за завръщане. 

„Рахийм не е забравил Ливърпул, защото именно там се разви като играч и човек. Разбира се при напускането му имаше проблеми, но оттогава мина доста време, така че всичко е възможно” заяви агентът цитиран от изданието. 

Според „Екип” Ливърпул също би могъл да погледне към играча, но само след като стане ясно с какви средства за трансфери ще разполага Юрген Клоп. Освен това ако наказанието на Манчестър Сити да не играе в Европа за 2 години бъде потвърдено, очакванията са част от звездите да предпочетат да напуснат.