Новият капитан на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че е по-добре да замълчи за някои неща, тъй като в противен случай ще бъде глобен. 

Така обаче, той на практика потвърди за бурните си отношения с Жозе Моуриньо, като според слуховете дори е поискал да напусне, а агентът му е уредил трансфер в Барселона. 

Сега обаче, нещата явно са се успокоили и в петък французинът игра много силно, като се разписа от дузпа при победата над Лестър с 2:1. Отношенията му с боса продължават да изглеждат хладни, но явно напрежението е намаляло сериозно. 

„Когато един футболист не се чувства добре, той няма как да дава най-доброто от себе си. Има неща, за които няма как да говоря, тъй като ако го направя ще бъда глобен“ заяви футболистът. 

„Тук не става въпрос само за лентата. Аз винаги съм говорил на съотборниците си и се стремя да помагам на останалите с каквото мога. Независимо дали съм капитан или не, аз просто ще продължа да правя това, което умея. Оставам си същия Пол Погба. Продължавам да се наслаждавам на футбола и давам най-доброто от себе си. В крайна сметка винаги съм обичал клуба и за мен да нося лентата  е сбъдната мечта“ каза още Погба.