Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо, полудя от радост след драматичната победа с 1:0 над Йънг Бойс в Шампионска лига.

Успехът на "Олд Трафорд" дойде в заключителните секунди на сблъсъка след гол на Маруан Фелайни. По този начин "червените дяволи" си осигуриха участие на 1/8-финалите.

И това беше повод за Специалния да отпразнува бурно попадението на белгийския национал. Той взе една от водоноските край тъчлинията и я заби мощно в земята.

После Моуриньо коментира победата в типичния си стил. "За 14-ти сезон съм в Шампионска лига и за 14-ти път прескачам груповата фаза. Сезонът, в който не участвах в турнира, спечелих Лига Европа. Опитен съм и мога да предскажа какво ще се случи. Имахме нужда от допълнителен полузащитник, за да вкараме гол и така и стана", заяви Моуриньо.

"Надявам се, че никой няма да каже, че сме играли отбранително. Натиснахме още от 2-ата минута и феновете го забелязаха. Трябваше да спечелим с повече", добави тактикът.

След 5 кръга Юнайтед заема 2-ро място с 10 точки и в последния кръг гостува на Валенсия. Лидер е италианският хегемон Ювентус с 12 т.