Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо има големи проблеми със селекцията си за утрешното дерби срещу Арсенал на „Олд Трафорд“. 

Португалецът се оплака, че не знае на кого ще може да разчита за сблъсъка с Артилеристите заради контузии и наказания. 

Ашли Йънг е без право да играе, участието на Крис Смолинг и Ерик Баи е под сериозна въпросителна. Люк Шоу, Маркъс Рашфорд и Ромелу Лукаку също са с проблеми след визитата на Саутхемптън, а Алексис Санчес е аут поради травма. 

„Отново ще имаме големи затруднения при формирането на състава. Ще трябва да се адаптираме към ситуацията, за да намерим необходимия баланс. Сигурен съм обаче, че това няма да повлияе на духа ни и ще бъдем готови за битка“ заяви Специалния. 

Срещу Светците Моуриньо започна с формация с трима в отбора, като халфовете Матич и Мактомини действаха заедно с Фил Джоунс, който пък записа първо участие от август насам и сега отново най-големите проблеми се очертават в отбраната. 

„Няма как Манчестър Юнайтед да завърши 7-и, въпреки подобрението при Евертън. Ние ще бъдем в топ 6 без съмнение. Това е сигурно и ние имаме тази отговорност. Ще се опитаме обаче да атакуваме и Топ 4“ изтъкна Жозе.