Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес разкри една от причините за възхода на тима под ръководството на мениджъра Оле Гунар Солскяер. 

Вчера "червените дяволи" победиха Брайтън с 2:1 и вече имат 7 поредни победи в 7 мача под ръководството на норвежкия специалист.

"При Солскяер играят същите футболисти, които и при Моуриньо. Но сега атакуваме по-добре и в защита също се справяме по-добре. Фактът, че Солскяер е част от историята на клуба говори много. Неговата философия се състои в това, че играчите трябва постоянно да владеят топката, да ръководят играта и да бележат много.

Солскяер ни каза, че само ние можем да коригираме ситуацията. Той каза, че всичко зависи от нас самите и е в нашите ръце да се изкачим до върха на класирането. В крайна сметка, резултатите във футбола решават много и сега сме по-щастливи от преди. 

Това се случва не само на терена. Забелязах, че атмосферата по трибуните на "Олд Трафорд" също се промени. Феновете започнаха да ни се доверяват повече, а това влияе много положително на играчите. Това ще ни помогне да продължим напред", каза Санчес.