Живата легенда на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че при победа в голямото дерби срещу Ливърпул ръководството на клуба на 100% ще връчи постоянен договор на временния наставник Оле Гунар Солскяер в края на сезона.

Норвежецът успя да вдигне на крака клуба, след като отборът не приличаше на себе си при Жозе Моуриньо, но пред него идва много сериозен тест, а именно голямо дерби с най-кръвния враг на "червените дяволи" в лицето на мърсисайдския тим.

"Според мен Оле трябва да получи постоянен договор за това, което свърши до момента и честно казано не виждам кой би се справил по-добре от него", обяви Невил, цитиран от "Скай Спортс".

"Играчите отчаяно искат той да остане начело на клуба, тъй като под негово ръководство се забавляват и играят силно. Вижте само как се представят Рашфорд, Марсиал и особено Погба. А нали знаете как играха при Моуриньо?"

"Той има подкрепата на играчите, а това е най-важното нещо. Според мен ако Юнайтед победи Ливърпул в предстоящото дерби ще бъде невъзможно Оле да не получи нов договор и да не остане начело на тима, и след края на сезона".