Договорът на Оле Гунар Солскяер с Молде всъщност е прекратен още преди идването му в Манчестър Юнайтед, разкри норвежецът, който тотално преобрази Червените дяволи. 

Първоначално се смяташе, че той е със статут на преотстъпен на „Олд Трафорд” и ще трябва да се завърне в родината си след края на сезона, но сега се оказва, че няма да има проблем да подпише за постоянно с Юнайтед. 

„Тук съм, за да си върша работата, а не да се вълнувам. Когато си мениджър няма как да имаш два договора, така че контрактът ми с Молде бе прекратен и сега съм обвързан с Юнайтед до края на юни” заяви Солскяер. 

Той отново заяви, че се чувства страхотно в отбора и вече се правят планове за лятото и се обсъждат някои неща за бъдещето, но все пак не потвърди, дали ще остане. 

„Вече погледнахме към нещата от предсезона. Обсъждаме и играчи, които ще останат тук още много години. Аз обичам да водя тези момчета и просто правя най-доброто, което мога всеки ден. Дали обаче ще се вземе решение да остана и кога, това ще покаже времето” добави той.