Няколко дни отминаха от драматичния 1/8-финален реванш от Шампионска лига между ПСЖ и Манчестър Юнайтед, но драмите не стихват.

"Червените дяволи" сензационно елиминираха френския колос след победа с 3:1 насред Париж. Успехът дойде с гол от дузпа на Маркъс Рашфорд в продължението, което нагнети напрежението.

И след последния съдийски сигнал легендата на "червените дяволи" Ерик Кантона и бащата на звездата на ПСЖ Неймар едва не се сбили.

Французинът и негови приятели започнали да дразнят бразилците с жестове. Това провокирало гнева на латиноса с гореща кръв, който се запътил застрашително към ложата на бившия футболист.

Двете страни си разменили словесни престрелки, но в крайна сметка били озаптени, пише RMC Sport. По-късно всичко приключило и Кантона отишъл в съблекалнята на Юнайтед, за да празнува огромния успех.

Самият Неймар не взе участие в двата мача срещу англичаните, тъй като е контузен. Той прие отпадането много тежко и обвини съдийската бригада, че е дала несъществуваща дузпа. Най-скъпият футболист в историята използва и нецензурни думи.