Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе изключително разочарован след срамната загуба с 0:4 при визитата на Евертън. Отборът напоследък не играе добре под ръководството на норвежеца и доста фенове дори се питат, дали постоянният му договор не бе малко прибързан.

"Всичко се обърка днес за нас. Искаме просто да се извиним на нашите фенове за това, което видяха и за това тежко поражение", коментира специалистът, цитиран от медиите на Острова.

"Просто има дни в които нищо не ти се получава. Противникът ни надигра по всички параграфи, направи го по целия терен. Това, което ни остава, е просто да се извиним на феновете си. Трябва просто да осъзнаем, че талантът невинаги е достатъчен за победите. Трябва и здрава работа".

"Да, отдалечаваме се от топ 4, но си мисля, че сега е най-добрия момент да покажем кои сме ние в дербито срещу Манчестър Сити", не пропусна да отбележи норвежецът.

"Предстои ни да свършим много работа и ще го направим, защото ние сме Манчестър Юнайтед. И преди сме били в трудни моменти, и преди сме се измъквали. Ще го направим и сега", завърши той.