Манчестър Юнайтед не иска Гарет Бейл да бъде включен в евентуалната сделка с Реал Мадрид за Пол Погба, твърди вестник „Индипендънт”. 

Испанският гигант силно иска за разкара уелсеца, който преди време бе спряган за "Олд Трафорд", като се надява с него да намали цената на френския халф, само че Червените дяволи не са склонни на подобно нещо, след като бившият играч на Тотнъм ще стане на 30 години през лятото. 

На този етап се твърди, че Юнайтед иска около 170 милиона евро за Погба, но сумата е твърде висока и не се харесва на Кралския клуб. 

Желанието на футболиста да получава огромна заплата и да бъде един от най-добре платените в света също е сериозна пречка за сделка, а и наказанието на агента на Погба Мино Райола от ФИФА до 9 август прави осъществяването на трансфера доста трудно. 

Освен това в Мадрид може да има и вътрешен конфликт, след като се говори, че Зинедин Зидан иска силно Погба, но голяма част от шефовете предпочитат да бъде взет Кристиан Ериксен, което означава, че се оформя една доста сериозна трансферна сага през лятото.