Хари Магуайър е споделил пред своите съотборници в Лестър Сити и треньора Брендън Роджърс, че твърдо иска да напусне Лестър Сити, като той има само една цел пред себе си - Манчестър Юнайтед.

Самият клуб е получил оферта на стойност 75 милиона британски лири от Манчестър Юнайтед и по всичко личи, че английският национал ще играе за рекордьорите по титли в страната от този сезон.

26-годишният Магуайър е заявил лично пред Роджърс и останалите футболисти на "лисиците" по време на лагера във Франция, че иска да напусне и се надява това да улесни преговорите между двата клуба. 

Той беше желан и от Жозе Моуриньо преди година, когато сделката пропадна, а сега футболистът се надява това да не се случи отново.

Манчестър Сити също е кандидат за подписа на Магуайър, но към момента не изглежда реално шампионите да изравнят офертата на Юнайтед, която е на стойността на тази от Ливърпул за Върджил ван Дайк.

Освен това самият футболист фаворизира "червените дяволи" и се смята, че отдавна мечтае да стъпи на стадион "Олд Трафорд" с екипа на Юнайтед.