Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Луис Саха e на мнение, че нападателят на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд трябва да вкара повече от 20 гола през този сезон в английската Висша лига.

"Той не може да бъде извинен, ако не вкара повече от 20 гола през този сезон. Очевидно сега Солскяер го вижда като основен играч в атаката. Той ще го пуска в началото на повечето мачове и ще му предостави възможност за отбелязване на голове. 

Той е страхотен играч и притежава всички качества да спечели "Златната обувка". Той е бърз, техничен, енергичен и е непредсказуем, когато топката е в краката му.

Понякога е негова вина, че прави твърде много докосвания, той трябва да се отърве от това. Той прави сложни неща, но след това злоупотребява с обикновените.

Той все още е много млад, но Солскяер е перфектният мениджър на  Рашфорд да показва най-добрата си игра. Самият Солскяер винаги използваше шансовете си и бе убийствен пред вратите на другите. Ако успее да го предаде на Рашфорд, той ще вкара 20-30 гола за сезон", каза Саха.