Сериозни проблеми с контузени играчи тревожат Оле Гунар Солскяер преди Манчестър Юнайтед да приеме Лестър в събота. 

Вирусът „ФИФА“ донесе неприятности на Червените дяволи, тъй като Пол Погба и Антони Марсиал са с травми и няма да играят, докато участието на Аарън Уан-Бисака и Джеси Лингард не е сигурно. Люк Шоу и Диого Дало със сигурност пропускат сблъсъка. 

„Честно казано не знам на кого ще мога да разчитам. Аарън и Джеси може и да се оправят, но това не е сигурно. Погба няма да е готов, освен ако не стане някакво чудо. Надяваме се, че Пол и Марсиал ще бъдат на линия за Уест Хям другата седмица“ заяви Солскяер. 

„Срещу Лестър винаги се играе трудно. Те са клуб, който иска да пробие в топ 4 и имат силни играчи и доказан мениджър. Отборите на Брендън Роджърс винаги играят добър футбол и ние трябва да сме на ниво, за да си заслужим трите точки“ добави той Солскяер. 

„Предстои серия важни мачове и не искаме да изостанем от Челси, Тотнъм и Арсенал. Манчестър Юнайтед е най-добрият и най-голям клуб в света, но със сигурност предизвикателството ще бъде сериозно“ каза още босът на Юнайтед, чийто тим има 5 точки от първите 4 кръга.