Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер похвали нападателите Мейсън Грийнууд, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд, които се разписа при снощната победа над Партизан с 3:0. 

Червените дяволи играха силно и трябваше да спечелят и по-убедително. Така или иначе обаче триумфът бе факт, а с него тимът си осигури и класиране за следващата фаза в турнира. 

„Много съм доволен от начина, по който вкараха головете. И трите попадения бяха от много висока класа. Разбира се трябваше да отбележим още няколко, но след като поведохме се успокоихме. Мейсън показа страхотен усет, за да открие” коментира Оле. 

„Голът на Антони вероятно бе най-добрият от всички заради техниката, която показа. Много съм радостен, че Маркъс вкара с левия крак. Той трябва да вкарва повече по този начин, тъй като често излиза на подобна позиция. Независимо, че пропусна още ситуации, той игра много силно и това попадение ще му донесе още увереност” добави норвежецът. 

„Показахме до някаква степен как искаме да играем. Естествено съперникът ни улесни и без до показвам неуважение, Партизан просто ни остави пространства. Направихме доста пропуски, но все пак стигнахме до 3 гола, а и момчетата продължават да се учат. Важното е, че спазихме основни принципи” каза още Оле.