Контузията на Хари Магуайър все пак не е толкова сериозна и той може да бъде на линия още за мача с Норич в събота, обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер. 

Защитникът пропусна дербито срещу градския съперник Сити от полуфиналите на купата на лигата като се появиха информации, че може да е аут за седмици заради травма в бедрото. Ситуацията обаче се оказа различна. 

„Става въпрос за лек проблем и има шанс Хари да играе утре. Не знам откъде се появиха информациите, че е контузен сериозно. Сигурно сте го объркали с Хари Кейн“ пошегува се Оле на пресконференцията. 

„Днес той ще тренира и ще видим как се чувства в събота. Той обаче е войн, така че дори и да не е в оптималното си състояние, ще иска да играе. Именно така се получи срещу Уулвс. На почивката усети дискомфорт, но изигра второто полувреме. Беше близо до това да вземе участие и срещу Сити“ добави норвежецът. 

Джеси Лингард обаче няма да е на линия за мача с Канарчената заради грип, като освен него ще липсват трайно контузените Пол Погба, Скот Мактомини, Маркос Рохо, Ерик Баи и Алекс Туанзебе.