Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призова за търпение към себе си и даде за пример вота на доверие, който Юрген Клоп е получил в Ливърпул.

Норвежецът е разсипван от критики заради факта, че под негово ръководство отборът се представя като средняк и дори не е в топ 4 на английския елит.

На другия паралел пък е Клопо, който успя да вдигне Шампионската лига с Ливърпул и е на път да докара първата титла от 30 години насам на "Анфийлд", след като отборът е убедителен лидер в класирането.

"Разбира се, че може да се види, че някои други отбори се справят доста добре. Вижте обаче, че Юрген Клоп получи четири години, за да може да утвърди своите идеи и отборът му да успее да стигне до успехи", коментира Оле, цитиран от SkySports.

"Той изграждаше своя отбор в тези четири години и резултатите са налице. Казвал съм го много пъти. За всичко трябва време, нещата не стават бързо. Няма да привличаме по осем или десет играчи на трансферен прозорец". 

"Когато започнеш с нещо, тогава трябва да се придържаш към плана и принципите си. Аз лично ще направя точно това и се надявам да получа нужното време".