Манчестър Юнайтед напоследък превръща добрите играчи в лоши и това е проблем, който Оле Гунар Солскяер трябва да реши. 

Това обяви анализаторът на „Скай Спортс” Джейми Реднап, след като Червените дяволи привлякоха Бруно Фернандеш, който се очаква да дебютира още в събота срещу Уулвърхемптън. 

„Той е много талантлив играч. Гледах го миналото лято и останах силно впечатлен. Има отличен удар отдалеч и неслучайно миналия сезон вкара 20 гола. Това обаче, което не трябва да се забравя е, че в момента Ман Юнайтед успява да превърне много добри играчи в лоши” заяви Реднап. 

„Те трябва да внимават за Фернандеш, защото той е суперфутболист. Просто трябва да започнат да извличат най-доброто от играчите, които взимат. Явно не работят достатъчно добре с новите футболисти и не създават необходимата среда, за да се чувстват те комфортно. И понякога всичко това зависи от мениджъра” добави той. 

„В момента Солскяер не е под голямо напрежение, защото основният натиск е върху Ед Уудуърд. Резултатите обаче, откакто той е тук, не са достатъчно добри. Те привлякоха силни играчи, имат качество, но не трябва да хвърлят пари на вятъра. Те продадоха Лукаку, но ето че сега, той им липсва, заради контузията на Рашфорд. Ситуацията е подобна на тази в Ливърпул след титлата им от 1990-а. Не казвам, че ще им трябват 30 години, за да стигнат отново до върха, но със сигурност ще им е нужно време, за да се върнат към успехите от ерата на Сър Алекс Фъргюсън” каза още Реднап.