Бруно Фернандеш определено е надминал очакванията със страхотно си представяне до момента, обяви бившият играч на Манчестър Юнайтед и сега телевизионен анализатор Гари Невил. 

Португалецът впечатли с играта си в първите няколко седмици от идването си в отбора, а Червените дяволи са в серия от 10 поредни мача без загуба, продължавайки битката за Топ 4. 

„Преди няколко седмици бях сериозно притеснен за бъдещето на Оле Гунар Солскяер и той така или иначе ще бъде съден по резултатите, които ще постигне в края на сезона. Влиянието на Бруно Фернандеш обаче, надмина всички очаквания. Неговата игра при владението на топката, но и тази без топка, е наистина впечатляваща” заяви Невил. 

Подобно бе мнението и на Рой Кийн. „Той вдъхнови всеки в клуба и изглежда така, сякаш е бил част от него вече 20 години. Притежава фантастични качества и изглежда, че ще бъде ключова фигура за Юнайтед в следващите няколко години” каза ирландецът. 

Фернандеш има 2 гола, 3 асистенции и 11 създадени положения за 5 мача във Висшата лига, което е наистина впечатляващо за един играч, който е в клуба от съвсем скоро.