Пол Погба ще бъде част от Манчестър Юнайтед и през следващия сезон, обяви мениджърът Оле Гунар Солскяер. 

Досега се считаше, че французинът ще напусне „Олд Трафорд“, след като се стигна до сериозна „престрелка“ между агента му Мино Райола и норвежкия треньор миналия месец. 

Халфът пропусна по-голямата част от кампанията заради контузии, но сега е почти възстановен, като се смята, че самият той вече иска да остане, за да играе с новото попълнение Бруно Фернандеш, който се включи отлично. 

Снощи след победата над Ласк Линц с 5:0 в Лига Европа Солскяер бе попитан за ситуацията с Погба и бе пределно ясен: „Пол е наш играч. Той има още 2 години от договора си, като едната е гарантирана, а другата е опция, така че може да очаквате, че той ще бъде при нас и през следващия сезон“. 

Солскяер похвали и Одион Игало, който даде началото на разгрома със страхотен удар и реализира 4-ия си гол за Юнайтед в 8 участия и намекна, че футболистът също ще остане на „Олд Трафорд“. 

„Одион се справя наистина много добре и се наслаждава на играта си. Смятам, че той ще се подобрява все повече. Видяхме, че той има качества и ще имаме нужда от тях и през следващия сезон, защото е много силен играч“ изтъкна Солскяер.