Антони Марсиал естествено бе много доволен, след като се разписа на три пъти и осигури победата на Манчестър Юнайтед над Шефилд Юнайтед с 3:0. 

„Чувствам се страхотно. Това е първият хеттрик в кариерата ми, но се надявам, че няма да е последният. Още по-доволен съм, защото целият отбор игра много добре и създадохме много положения“ заяви французинът след мача. 

„С Маркъс комбинирахме отлично на няколко пъти и целта бе отборът да спечели, а не кой ще вкара. Няма конкуренция между нас, а просто желание за победи. Последният ни гол в мача бе страхотен, а първите два вкарах в ролята на класически централен нападател и мениджърът бе много доволен“ добави той. 

„Беше странно наистина да играем без фенове, но знам, че нашите привърженици се радват за мен. Не си поставям никакви цели, а просто искам да бележа колкото мога повече и да помогна на отбора да спечели още много мачове“ каза още Марсиал. 

Той вече има 14 попадения в първенството и общо 19 във всички турнири, което означава, че прави най-резултатния си сезон за Юнайтед. Предишният му рекорд бе от 17 гола във всички състезания през първата му година в отбора – 2015-16.