Милан стигна само до равенството 1:1 при гостуването си на Торино и не успя отново да стигне до победата.

"Росонерите" нямат успех в последните си пет срещи и вече окончателно се сбогуваха дори и с минималните си шансове за място в Шампионската лига.

Милан дръпна в резултата след гол на Джакомо Бонавентура (9), точката за домакините донесе Лоренцо Де Силвестри (70).

Трябва да се отбележи, че при резултата 0:0 Андреа Белоти изпорти дузпа за Торино. В края на мача пък от игра бе изгонен Лоренцо Де Силвестри, но Милан нямаше време да стигне до победата. 



Срещата започна лудо и още във втората минута Торино се сдоби с право да изпълни дузпа. Зад топката застана Андреа Белоти, но звездата на домакините пропусна.

Тази ситуация стресна гостите и те изнесоха играта в по-предни позиции. Веднага след това последва пропуск на Киси. Така се стигна до 9-ата минута, когато Лукас Билия намери Джакомо Бонавентура и той опъна мрежата за 0:1.

Последваха спокойно минути, в които действията се развиваха основно в средата на терена, без каквито и да било голови положения.

След половин час игра Фабио Борини се освободи и стреля, но бе блокиран от защитник на Торино. Малко по-късно Яго Фалке Силва можеше да изравни, но топката мина до гредата. ПРеди почивката нов пропуск записа Фабио Борини.

Второто полувреме започна със страхотно положение за Торино, пир което Лоренцо Де Силвестри се откъсна зад защитата на Милан, но правилно бе отсъдена засада.

Последваха скучни и приспивни минути, като двата отбора спокойно разиграваха в средата на терена. След час игра Сусо стреля във вратата на съперника, но ударът му е спасен.

Последва положение за Торо, но Белоти пропусна. Така се стигна до 70-ата минута, когато Адем Ляич намери Лоренцо Де Силвестри и той с глава изравни за 1:1.

До края Милан натисна, но нямаше шанс за гол. В последните минути пък от игра бе изгонен Лоренцо Де Силвестри.