Полузащитниците на Милан Франк Кеси и Лукас Билия, които едва не се сбиха по време на мача от 28-ия кръг срещу Интер, са се извинили за поведението си. Конфликтът е станал на резервната скамейка.

Кеси, който започна като титуляр, в 69-ата минута беше заменен. Сядайки на пейката той се държал твърде емоционално, което предизвикало възмущението на Билия. Аржентинецът явно е казал нещо обидно или предизвикателно на Кеси, след което африканският полузащитник е опитал саморазправа. Но за да го спрат и успокоят са се намесили Игнацио Абате, Рикардо Родригеш и Фабио Борини.

"Това беше адреналин от ситуация в мача. Аз бях разстроен и много исках да помогна за нещо повече, разказва Франк Кеси пред сайта Football Italia. Изясних това пред Лукас и му казах, че беше грешка. След това му се извиних. Той е по-голям от мене и аз съм длъжен да се уча от него. Съжалявам за случилото се.

"Франк знае какво му казах и ние изяснихме ситуацията, също пред сайта Football Italia коментира Билия. Ние всички искаме да побеждаваме, но не трябва да се държим така пред останалите. На всички е неприятно за случката, а мене ме е срам от това. Поднесох извиненията си на треньора и пред момчетата. Подобно нещо не бива да се случва повече.