Шефът на Славия Венцеслав Стефанов отново се изказа критично към Любо Пенев и поиска национален селекционер да стане чужденец.

Бат Венци е и член на Изпълкома на БФС, който в края на този месец ще вземе решение дали Любо да остане треньор на "лъвовете".

Стефанов коментира с ирония представянето на Българи срещу Малта и това на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко.

Бат Венци обяви, че националите ни и Кобрата преди срещите говорят глупости, след което ги бият здраво.

"Какво да кажа за националния отбор. Просто нямам думи. Обещах на Боби Михайлов да не коментирам, за да не внасям напрежение, но въпреки това ще споделя мнението си".

"Любослав Пенев няма място в националния отбор. Какво прави там, при положение че не може да накара футболистите да играят. Нямам представа дали Пенев ще бъде уволнен".

"Моето мнение вече го казах. Ако иска някой, нека го остави на поста. България е над всичко и затова всеки един футболист трябва винаги да се раздава. Ако не го прави, по-добре въобще да не се съблича", заяви Стефанов пред Sportal.bg.

"Футболистите от националния отбор са като Кубрат Пулев. Говорят глупости преди мачовете и като ги нашамарят, викат "олеле, майко" и "мафия", добави босът на Славия.

"Трябва да се назначи чужденец за треньор на националния отбор. Кадърен специалист, който си разбира от работата. Не е задължително да е някакво голямо име".

"Кой знаеше за Юрген Клоп преди да направи име с Борусия Дортмунд. Време е да се направят нужните промени, за да може новият специалист да работи през следващите две години", добави Бат Венци.