Полузащитникът Симеон Славчев заяви, че в отбора мисълта за победа или равенство отстъпва на задачата да се запази положителното мислене сред феновете. Българските национали искат да повторят второто полувреме от мача с Кипър като един добър образец на задружно и колективно поведение.

България спечели с 2:1 срещу Кипър в събота и утре ще играе своята четвърта среща- гостуване на Норвегия в мач от група 3 на Лига С на новия турнир на УЕФА.

Националният отбор постигна три поредни победи за първи път от 16 години насам, но за халфа на азербайджанския Карабах най-важно е поведението на терена.

"Не сме си правили планове за точки, а да играем добре. Най-важно е поведението на отбора. Дано продължим добрата серия. Не сме по-спокойни, напрежението идва, но това не ни плаши, тъй като сме готови".

"Изцяло сме фокусирани да се покажем като семейство. Искам да натъртите на тази дума, защото тя е водещата в момента. Ще се радвам, ако нашите привълженици остават доволни и това наше поведение бъде оценено, завърши Славчев.