Капитанът на футболните ни Ивелин Попов все още вярва, че можем да се класираме на еврофиналите. Снощи България падна с 1:2 от Чехия и е с едва две точки от три мача.

Попето обяви, че не трябва да бъдем отписван и разкри, че липсата на сработеност е повлияла на играта на "лъвовете".

"Започнахме добре и доста уверено. Стилът, който изповядва треньорът, ни допада. Връзката между защитници и нападатели се късаше. Един стил, когато се изгражда, са необходими доста месеци, дори година".

"Не може да се сработим за 7-8 дни. Имаше доста дебютанти и млади момчета, които са бъдещето на България. Едно е да играеш в България, друго е да играеш европейска квалификация. Темпото е различно. Не ме интересува дали ще играем красиво, интересуват ме трите точки".

"Доказали сме, че можем да победим всеки и да загубим от всеки. Ние сме или горе, или долу. Не сме европейска сила. Трябва да намерим средата. Групата е равностойна, а Англия е фаворит. Групата е интересна и не ни отписвайте".

"Красимир Балъков е с немско мислене. След оставката не Петър Хубчев не съм имал възможността да говоря. Искам да му благодаря. Той постави основите на този отбор", заяви Ивелин Попов.