Още по темата

 

Грандиозен скандал с отбора на България U18 се развихри в Русия. „Меридиан мач" научи от сигурен източник, че селекционерът на тима Ангел Стойков си е позволил нещо недопустимо. Той е набил двама от футболистите си след един от мачовете на международния турнир „Валентин Гранаткин", който се провежда в Санкт Петербург и е с участие на родния тим.

Под шамарите на Ангел Стойков са попаднали Димитър Стоянов от Славия и Мартин П. Петков - Гривата, който е част от първия отбор на Левски и дори записа мач в Първа лига през миналия сезон. Двамата изнервили селекционера с поведението си и изявите си на терена в един от първите мачове на тима. Интересно е да се уточни, че Димитър Стоянов започна турнира като титуляр, а след първия мач стана резерва. Гривата пък продължи да е в стартовата единайсеторка.

Очаква се да има разследване на случилото се, след като тимът ни се прибере в България. Вероятно ще има позиции и от Левски, и от Славия, чиито млади таланти са пострадали при скандалните обстоятелства.