Защитникът на Реал Мадрид Рафаел Варан преди срещата-реванш от 1/4 финалите на Шампионската лига срещу Ювентус изрази увереността си, че противникът ще играем за победа до последната минута. 

Домакините няма да може да разчитат в защита на своя капитан Серхио Рамос и контузеният Начо. Партньор на Варан ще бъде 21-годишният Исус Валехо или Каземиро. 

"Ювентус ще се хвърлят в атака с всички сили, и ние очакваме тежка среща с отбор, който ще се бори до последно. Няма да играем за 0:0, не е нашият стил. Ние ще направим всичко възможно, за да спечелим отново. Знаем много добре силата на Ювентус. Това е Шампионската лига, най-високото ниво и се сблъскваме с почти перфектен противник, който не е стигнал до тук случайно. Ще натисне, няма да ни даде минута да си починем. Така че, разбира се, мачът ще бъде изключително труден", заяви Варан.

"Гонсало Игуаин е отличен футболист. Той създава проблеми на всеки защитник и винаги трябва да сте нащрек. Той непрекъснато се стреми към вратата, излъчва заплаха. Джанлуиджи Буфон е легенда, не само във футбола. Той е велик човек. Не знам дали това ще е последният европейски мач в кариерата на Буфон. Изглежда, че той все още получава голямо удоволствие от футбола и не трябва да го коментирам. За нас е чест да играем срещу такъв футболист и такъв човек. Не знам кой ще ми партнира в центъра на отбраната. Това е въпрос за треньора", добави Варан.