Кристиано Роналдо може да се завърне в Манчестър Юнайтед след световното първенство, но ПСЖ ще бъде конкуренция на "червените дяволи" за подписа му.

Италиански репортери съобщават, че суперзвездата на Реал Мадрид и Португалия може сензационно да се завърне на стадион "Олд Трафорд".

След звездното начало на световното с Португалия и хеттрика срещу Испания, трансферните слухове се усилват. Италианският вестник "Либеро" съобщава, че нападателят може би е взел решението да се завърне на Острова.

Но френският шампион Пари Сен Жармен също е в гонитбата за португалеца, макар че финансовият феърплей, наложен от ФИФА може да затрудни задачата им. 

SunSport докладва как Роналдо е взел необратимото решение да напусне Реал Мадрид. Коментарът, който той направи веднага след финала на Шампионската лига, че си е прекарал страхотно на стадион "Сантяго Бернабеу" навежда на мисълта за край. 

Спекулациите прераснаха през следващата седмица, когато Флорентино Перес и борда на клуба бяха ядосани заради изказванията на ибериеца.

И така Роналдо подновява мислите си за напускане на европейските шампиони. В момента той получава по 350 000 паунда на седмица, но е недоволен, защото Неймар взима по 619 000 паунда на седмица, а Меси по 673 000 паунда седмично, отбелязва "Сън". 

Португалската суперзвезда е поискал 1.35 милиона паунда на седмица за да остане - сума, която Реал няма как да приеме, се казва още в материала.

Красимир Лаков, Gol.bg