Защитникът на Реал Мадрид Марсело обвини журналистите, че умишлено целят да създават напрежение в отбора. 

Снощи Белите надвиха Виктория Пилзен с 2:1 в Шампионската лига, но играта им отново бе далеч от впечатляваща, което със сигурност продължава да притеснява феновете само дни преди дербито с Барселона. 

„Разбира се, че е трудно, когато не печелиш, но за криза говорите вие журналистите, тъй като целта ви е да създадете напрежение в отбора. Всички искате само да създавате проблеми, тъй като не знаете как се играе футбол“ заяви бразилецът след мача, но все пак бе доволен и от победата, при която отбеляза втория гол. 

„Този резултат със сигурност ще ни помогне да си върнем увереността. Разбира се, че трябва да се подобрим, но и не трябва да забравяме, че във футбола вече не се печели лесно. Всичко опира до психологията и това да можеш да преодоляваш трудни ситуации“ добави Марсело, който не завърши мача, но се надява да е готов за Барса. 

„Бях ритнат, но сега се чувствам добре. Влизането бе наистина опасно и признавам, че доста се стреснах да не получа сериозна травма. Искам да играя на „Камп Ноу“, но все пак все още не е ясно дали това ще се случи. Все още сме рано през сезона и не трябва да се правят генерални изводи. Преди мача с Леванте бях много зле, а сега вкарах два гола и отново съм много добър. В Барселона ще търсим 3 точки, които много ще ни помогнат“ каза още Марсело.