Сантяго Солари е успял да направи най-добрия старт за треньор в историята на Реал Мадрид, стана ясно след победата във Виго. 

Под ръководството на временния наставник Белите записаха 4 победи от 4 мача при голова  разлика 15:2, което е най-добро постижение в 116-годишната история на легендарния клуб. 

Още няколко специалисти са стартирали по този начин, но никога с толкова убедителна голова разлика. Това са Пако Бру (1934), Енрике Фернандес (1953), Вуядин Бошков (1979), Хосе Антонио Камачо (2004) и Мануел Пелегрини (2009), като под ръководството на чилиеца головата разлика е била най-висока - +12. 

След победата над Селта Емилио Бутрагеньо отказа да потвърди, дали Солари ще остане или не, но при всички положения с тези резултати специалистът увеличи сериозно шансовете си да довърши сезона. 

„Клубът трябва да се фокусира върху това, което е най-доброто за него, а останалото са детайли. В крайна сметка за резултатите винаги най-важен е хапактерът на играчите и в този мач момчетата бяха страхотни в това отношение“ заяви Солари.