Реал Мадрид - ЦСКА Москва, двубой от Група G на Шампионската лига, стадион "Сантяго Бернабеу", начало: 19:55 часа българско време.

Вероятен състав на Реал Мадрид: Куртоа, Одриосола, Рамос, Варан, Карвахал, Йоренте, Модрич, Себайос, Лукас, Бейл, Бензема

Прогноза на Gol.bg:

Реал Мадрид записа втора победа над италианския Рома в миналия кръг, за да постигне четвърти успех в тази група в Шампионска лига. "Белия балет“ си гарантира първото място преди последния кръг като има 12 точки. 

Мадридчани са с три повече от втория Рома и предимство в директните двубои. Все пак сега футболистите на треньора Сантяго Солари ще се опитат да надвият и ЦСКА Москва, за да вземат реванш за поражението на руска земя във втория кръг.

През уикенда Реал записа четвърта поредна победа като надигра Уеска с 1:0 като гост.

ЦСКА Москва започна страхотно в настоящата си европейска кампания. Тимът навакса два гола пасив в Чехия за да се добере до точка, а в следващия мач победи Реал.

Последваха две поражения от Рома. Третата позиция трябваше да бъде решена още в миналия кръг, а за тази цел "армейците" не трябваше да губят, но го сториха с резултат 1:2 от Пилзен.

Московчани все още имат шанс и е в битката за продължаване в Лига Европа. За да разчитат, че ще играят напролет в другия европейски турнир, те трябва да вземат нещо от "Сантяго Бернабеу". 

Отстрани погледнато обаче това изглежда много малко вероятно. Виктория Пилзен има по-лека задача при домакинството си на Рома, където дори и една точка ще свърши работа на чехите.

Прогноза: Реал Мадрид - ЦСКА Москва 3:1