От Реал Мадрид вече са поискали цена от Тотнъм за Кристиан Ериксен, съобщава вестник „АС“, но не са останали доволни от отговора на англичаните. 

Говори се, че датчанинът е основна цел на Белите, които правят всичко възможно да постигнат споразумение с Шпорите, за да го привлекат. 

Според испанското издание още преди повече от 2 месеца Белите са се свързали с лондончани, но са били неприятно изненадани, когато от Тотнъм са отговорили, че ще се разделят с Ериксен срещу 250 милиона евро. 

Колкото и богат да е Кралския клуб не може да си позволи подобна сума, като засега шансовете за трансфер остават единствено ако той не поднови договора си и през лятото клубът бъде принуден да намали претенциите си, тъй като през 2020-а ще го загуби без пари. Другата опция разбира се са преговорите с цел намаляване на цената. 

На „Бернабеу“ се оглеждат за заместник на Лука Модрич, но поне засега не са отчаяни в опитите си за привличането на нов играч на позицията, като ще разчитат на Дани Себайос и на други от младите си футболисти.