Сагата около евентуалната раздяла на Гарет Бейл с Реал Мадрид може да се проточи доста дълго, тъй като уелсецът няма никакво намерение са улеснява клуба, като си търси нов отбор. 

С договор до 2022-а година и заплата от по 17 милиона евро на сезон, нападателят има защо да е спокоен и не се притеснява особено от това, че не влиза в плановете на Зинедин Зидан. 

Срещу Бетис онзи ден той за пореден път не се появи в игра, но пък това явно не му влияе  негативно, след като на пейката се шегуваше с Тони Кроос и демонстрираше добро настроение. 

Затова и вестник „Марка“ твърди, че Бейл ще бъде  в отбора и когато предсезонния лагер започне на 8 юли, което със сигурност няма да се хареса на Зидан, който изглежда в патова ситуация. 

А основната причина за това е, че в момента няма желаещи да привлекат футболиста, а и семейството на играча се чувства отлично в Мадрид, така че напускането му на този етап изобщо не стои на дневен ред. 

Серията контузии спадът във формата свали доста от цената на Бейл, за когото се говори, че е в плановете на ПСЖ, който единствен в момента сякаш може да си позволи да го купи и да му дава огромната заплата, която очаква. Дали обаче Гарет ще иска да смени Мадрид с Париж?