Реал Мадрид трябва да събере още около 200 милиона евро от продажба на играчи, за да се надява, че ще може да привлече Пол Погба, пише „Марка“. 

Белите вече се разделиха с редица футболисти, като като някои продадоха, а други преотстъпиха и в списъка влизат Маркос Йоренте, Тео Ернандес, Раул де Томас, Матео Ковачич, Лука Зидан, Серхио Регилон и Мартин Йодегор, от които бяха събрани 125 милиона евро. 

Остава обаче още доста работа, за да се балансира бюджета и тимът се надява да продаде поне още шестива играчи, начело естествено с Гарет Бейл. Освен уелсеца в този списък влизат още Иско, Хамес Родригес, Кейлор Навас, Лукас Васкес и Мариано Диас. 

От тези футболисти най-много пари се очаква да постъпят от Бейл и Иско, но точно двамата на този етап нямат никакво намерение да улеснят клуба с напускането си, което прави нещата за Зинедин Зидан доста трудни. 

Според испанското издание без продажба на играчи привличането на Погба ще бъде невъзможно, след като Ман Юнайтед иска поне 120-130 милиона евро за него, а и заплатата му на „Бернабеу“ ще бъде огромна.