Звездното попълнение на Реал Мадрид – Еден Азар, продължава да носи артикули на бившия си клуб Челси.

Белгийският национал напусна "Стамфорд Бридж" това лято и премина при "Кралете" срещу 100 млн. евро без бонусите. Той обаче не е забравил лондончани, при които се превърна в един от най-добрите футболисти в Европа.

Азар беше заловен при пристигането на Реал в Монреал да носи протектор за телефон. На него са изобразени децата му с екипи на Челси.

Крилото игра в Англия от 2012 до 2019 година, преди да премине в Мадрид. Договорът му с испанския колос е до 2024 г., като на "Сантяго Бернабеу" има тежката задача да смени Кристиано Роналдо, който миналото лято напусна в посока Ювентус.

Припомняме, че при официалното представяне на Азар в Реал, феновете на "белите" скандираха името на Килиан Мбапе. Но едва ли френският ас на ПСЖ ще бъде продаден това лято. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/KGYlyPJPtb">pic.twitter.com/KGYlyPJPtb</a></p>&mdash; The Blues (@TheBlues___) <a href="https://twitter.com/TheBlues___/status/1149053233912057856?ref_src=twsrc%5Etfw">July 10, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>