Тотнъм е готов да подаде ръка на ненужния в Реал Гарет Бейл и да използва патовата ситуация с уелсеца връщайки го в Северен Лондон, пише „Марка“. 

Белите всячески се опитват да се разделят с нападателя, който днес става на 30 години, но поне засега не иска да направи никакъв компромис, след като има договор до 2022-а година. 

Оферти за него също липсват, но сега испанското издание твърди, че Шпорите са готови да си го върнат срещу 50-60 милиона  евро, което така или иначе е доста по-малко от парите, които Реал иска. 

Самият Бейл ще трябва да приеме сериозно намаляване на заплатата си, за да облече отново екипа на Шпорите, което също ще се окаже сериозен проблем. 

Според издадието от Реал все пак ще продължат с опитите да го убедят да приеме трансфер и ще се надяват да размисли, което обаче не е сигурно, че ще се случи. 

Все пак подобер вариант няма да е чак толкова лош за футболиста, тъй като при Шпорите ще го приемат добре и ако успее да се запази без контузии, той може да възроди кариерата си и да помогне на бившия си отбор да направи следващата стъпка  в развитието си.