Реал (Мадрид) постигна атрактивна победа с 5:3 над Фенербахче в много луд мач за третото и четвъртото място на приятелския турнир Audi Cup.

Срещата се игра на "Алианц Арена", а отборът на Зинедин Зидан записа първата си победа от предсезонната подготовка, но все пак допусна три попадения от сравнително непретенциозен противник, което определено не е плюс.

Бившият ас на Левски Гари Родригес откри резултата за турския тим още в 6-ата минута, след като матира противниковия страж с удар от границата на наказателното поле, а точно шест минути след това Бензема вкара за изравняването.

Toй бе намерен от Винисиус пред малкото наказателно поле и се възползва от грешка на противниковите бранители и просто чукна топката в близкия ъгъл. 

В 27-ата минута отново Карим бе точен за пълния обрат, след като засече с глава центриране на Крос от фаул. В 35-ата минута турците стигнаха до изравнително попадение чрез Дирар, но Бензема в 53-ата върна аванса на Реал и оформи своя хеттрик. 

Той вкара с глава след прекрасно центриране на Лукас. Турският тим обаче пак изравни само шест минути след третия гол на французина. Тофун бе точен за 3:3 в 59-ата минута, но точно три минути след това Начо върна аванса на Реал и вкара за 4:3, след като бе точен при добавката след една избита от противниковия страж топка.

За крайния резултат точен бе Диас в 80-ата минута след удар от точката на дузпата.