В Реал Мадрид планират сериозно подмладяване на състава през лятото, налагайки млади играчи, които в момента са преотстъпени на други тимове, съобщава вестник „АС“. 

7 играчи от настоящия тим са над 30 години (Рамос, Начо, Марсело, Кроос, Модрич, Бейл и Бензема) и в клуба искат преходът да стане плавно, така че ще започнат да налагат някои обещаващи младоци на определени постове. 

Двама, които ще получат сериозен шанс за изява, са Ашраф Хакими и Мартин Йодегор. Първият е под наем в Борусия Дортмунд за втора поредна година, където има 3 гола и 7 асистенции през сезона в Бундеслигата. 

Това, че може да играе и по двата фланга, както в защита, така и в нападение, го прави изключително полезен за всеки един отбор и в Реал са твърдо решени да го наложат в отбора. 

Същото е положението и с Йодегор, който през този сезон играе изключително силно за Реал Сосиедад, където е преотстъпен. Норвежецът получава доста похвали за играта си и по всичко изглежда, че също ще се върне на „Бернабеу“. 

При Серхио Регилон и Дани Себайос положението е малко по-различно, тъй като Зинедин Зидан сякаш така и не успя да ги хареса, но все пак има опция те също да попаднат в сметките на наставника.