Голмайсторът на Рома Един Джеко бе доволен от победата с 4:1 над Киево и в същото време благодари на Алисон за спасената дузпа. Босненецът се разписа два пъти, но при 2:0 Жеан Жезус бе изгонен с червен картон, а вратарят на “вълците” отрази наказателния удар. 

“Този мач беше толкова важен за класирането ни в Шампионската лига през следващия сезон. Сега вече сме готови за сряда. Не ни беше лесно днес, особено след червения картон. Благодарим на Алисон, че спаси дузпата. Можеше нещата да се развият по друг начин. Освен това трябваше да вкараме повече от възможностите си през първото полувреме”, каза Джеко. 

Босненецът призна, че вече мисли за реванша с Ливърпул от Шампионската лига. “Вълците” загубиха първата среща с 2:5. “Определено се надяваме да повторим мача с Барселона. Трябва да дадем всичко от нас още от началото на срещата, стадионът ще е пълен и феновете ще изискват всичко от нас. Не искам да мисля за първия мач, защото е по-добре да продължим напред. Ще видим какво ще се случи. Феновете ще бъдат зад нас, така както бяха и срещу Барселона”, добави Джеко.