Следващият съперник на Благой Иванов в Октагона – Дерек Люис, явно още не е разучил добре своя опонент. И дори го помисли за руснак. Петият в ранглистата в тежка категория на UFC бе гост в шоуто на Ариел Хелуани, като сподели как преминава подготовката му и какво мисли за Багата, пише Boec.bg.

"В миналото имах доста проблеми и исках да си почина от битките. Говорих с много хора и им казах, че не съм сигурен дали искам да продължа с ММА. За две или три години бях загубил любовта си към спорта. За първи път от доста време чувствам отново голяма страст към него. Тренирам по 3 пъти на ден. Сега съм здрав и на 100% фокусиран" , заяви Люис относно завръщането му.

Благой Иванов и Дерек Люис ще влезнат в клетката на събитието „UFC 244“ на 2-ри ноември в легендарната Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. За Багата това ще бъде трети двубой през тази година, като до момента българина има две победи. Люис пък ще направи своето завръщане. Последната му битка бе през март когато загуби от Жуниор дос Сантос с технически нокаут във втория рунд.

Цялото интервю с Дерек Люис четете тук