Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg. Продължаваме с играта, посветена на предстоящото световно първенство в Русия. Вече определихте всички 1/4-финалисти на Мондиал 2018 и сега идва моментът на истината.

Сред осемте участници има две големи дербита: Испания – Аржентина и Германия – Англия. Според вашия вот "Ла Фурия" се класира безпроблемно за тази фаза срещу Полша, като цели 93% от гласовете ви отидоха в полза на Иско и компания. Същото се отнася и за гаучосите, които събраха 94% от вота за победа над Дания.

С най-голяма разлика обаче печели Германия – цели 97% за успех над Швейцария, а съперникът на Бундестима Англия едва се класира за 1/4-финалите. 52% от вас смятат, че островитяните ще победят Колумбия на Хамес Родригес.

Останалите две двойки според нашите читатели са Уругвай – Франция и Бразилия – Белгия. 96% от вас са на мнение, че кариоките са по-добри от Мексико, а 85% са заложили на "червените дяволи" срещу Полша и Роберт Левандовски. 84% от гласовете пък са отишли за успех на "петлите" над Хърватия.

Най-оспорван 1/8-финал се получи между Уругвай и Португалия. Там до последно резултатът вървеше 50% на 50%, но от 135 гласа, южноамериканците събраха 68 в последния момент и спечелиха напечените "дузпи".

Сега можете да определите и четирите 1/2-финалиста на Мондиал 2018.

Кой ще спечели 1/4-финалите на световното: