Крилото Еден Азар иска яснота за бъдещето на мениджъра на Челси Антонио Конте, както и какви са непосредствените планове на отбора и клуба, преди да обяви своите намерения в дългосрочен план.

Конте спечели титлата в Англия в първата си година начело на сините от Лондон, но в момента бъдещето му е неясно, тъй като завършиха в последната кампания на 5-о място и пропуснаха да се класират в Шампионската лига.

Когато беше попитан дали неговото оставане в Челси зависи от това кой ще бъде треньор, белгийският футболист заяви: "Да, искам да знам. Разбира се, че се интересувам, но в момента съм концентриран и мисля за Световното първенство, което ни предстои".

"Ако имаме нещо ново в отбора- играчи или треньор, е добре да се знае. Защото ако идват нови играчи, искам те да бъдат такива, които да помогнат на Челси да постигне нещо през новия сезон.

27-годишният Азар е основна фигура в националния отбор на Белгия и на него се разчита много в мачовете с Англия, Панама и Тунис в група Group G на Световното първенство.