Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино даде да се разбере, че е много щастлив в клуба. Той подписа нов договор за пет години с лондончани преди 10 месеца и като цяло под негово ръководство отборът е от най-стабилните във Висшата лига.

Той бе усилено свързван с треньорския пост в Реал (Мадрид), но в крайна сметка Флорентино Перес взе решение да се довери отново на Зинедин Зидан и французинът пое юздите в тима след слабата работа на Сантяго Солари.

"Много съм щастлив в Тотнъм! Имам още четири години до края на договора ми. Мисля, че 99% от моите колеги имат малко по-различно мислене", обяви той, цитиран от "Скай Спортс".

"Наслаждавам се на всеки един ден в клуба. Бъдещето ми? Не гледам твърде напред във времето честно казано. Когато подписах новия си договор с клуба го направих, тъй като бях щастлив", добави аржентинецът.

"Никой не е мислил, че Тотнъм ще бъде в битката за титлата тази година. Още повече след големите инвестиции, които направиха някои други клубове. Ние обаче сме един доста различен отбор. Надявам се да приключим добре тази година".