Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде да се разбере, че с охота би приел да работи в Германия. Той не крие, че има глад за още успехи и иска да спечели Шампионската лига с още един отбор, а освен това да вдигне още някоя титла в кариерата си.

За последно Специалния бе начело на "червените дяволи", но след като влезе в конфликт с клубното ръководство и след като отборът навлезе в игрова криза се стигна до неговото уволнение.

Напоследък той е свързван усилено с Байерн (Мюнхен), както и с френските Лион и Монако, а наскоро Специалния призна, че скоро смята да поеме нов отбор. 

"Бих искал да опитам да спечеля трети трофей от Шампионската лига с трети клуб. Искам да спечеля и още една титла, но в различно първенство. Но не винаги става това, което искаме. Германия? Това е страна в която никога не съм работил като треньор. Защо не? Ще видим какво ще стане", обяви Специалния, цитиран от "Мирър".

"Не съм тъжен, че в момента не съм начело на някой клуб, но искам отново да се завърна към треньорството след края на този сезон и да поема отбор, чийто цели ме мотивират", добави той.