Босът на Славия Венци Стефанов взе отношение по появилите се информации, че националният селекционер Петър Хубчев е подал оставка. 

 
"За мен Хубчев предаде Борислав Михайлов. На 100 процента го предаде. Не се постъпва по този начин. 
 
Някъде беше забъркано и моето име. Не знам дали селекционерът си дава сметка, че всеки има право да изрази мнението си.
 
Мисля, че си е намерил място в Левски и поставя хората пред свършен факт. Това си е за негова сметка.
 
Михайлов ще реши кой да поеме националния отбор. Ако реши да се консултира с нас, ще кажем мнението си. Аз имам такова, но не желая да споменавам публично имена.
 
Трябва обаче да е човек със самочувствие и смелост да налага млади футболисти. Във вътрешното първенство има момчета с отлични качества. Виждате, че едни и същи играчи се въртят през последните години в националния отбор и няма напредък.
 
За да имаме обаче по-добро поколение, единственият ни шанс е да се направят два-три стадиона, с които ще кандидатстваме за Евро 2028.
 
На мен ми се иска в София да бъде изграден един нов стадион. Това ще се случи само ако Бойко Борисов предприеме мерки. И аз силно се надявам той да го направи. Борисов даде шанс на българския футбол и българския спорт. Доста средства бяха отделени за спорта. Сега надеждата е Борисов да направи така да имаме тези стадиони. Ако дойде друг на власт, нищо няма да се получи", заяви Стефанов пред "Блиц".