Мениджърът на абсолютния хит във Висшата лига Лестър Брендън Роджърс засвидетелства своята лоялност към клуба и подписа официално нов договор до 2025 година.

Новината бе анонсирана в официалния сайт на "лисиците", а това на практика означава, че шансовете специалистът да поеме закъсалия Арсенал граничат с нула.

През последните дни той бе усилено спряган за лондонския тим и се смяташе, че може да се стигне до неговото напускане, а това сериозно притесни феновете.

Под ръководството на екс-наставника на Селтик и Ливърпул клубът се върна към най-силните си дни от преди няколко години, когато спечели титлата, и в момента е втори във Висшата лига и е с огромни шансове да финишира в четворката след края на сезона.

Лестър спечели 17 от 26 мача във Висшата лига, от назначаването на Роджърс начело на тима, а отборът е в серия от седем поредни победи в елита на Англия.

"Когато взех решение да дойда в Лестър, това бе заради факта, че бях развълнуван от посоката на проекта, който трябва да се следва. Дойдох тук, за да добавя нещо от себе си и същевременно да помогна на отбора да си върне позициите", обяви той.