Страхотен мач си спретнаха отборите на Херта Берлин и Дюселдорф като за начало на 24-ия кръг от Бундеслигата. Двата тима завършиха наравно 3:3. Любопитното в срещата бе, че домакините от Дюселдорф поведоха с 3:0 още преди края на първото полувреме, но след почивката Херта успя да навакса и стигна до точката от сблъсъка.

Още в 6-ата минута Дюселдорф поведе в резултата. Автор на попадението бе  Кенан Караман, който бе изведен по страхотен начин на голова позиция, преодоля противниковия вратар и вкара за 1:0.

Домакините удвоиха аванса си 3 минути по-късно. Ерик Томи успя да се разпише за 2:0. В заключителните секунди на първата част Кенан Караман отбеляза второто си попадение в срещата и Дюселдорф се прибра в съблекалнята за 15-минутна почивка с комфортен аванс от три гола (3:0).

През втората част обаче изглеждаха по напълно противоположен начин. В 64-тата минута автогол на Ерик Томи върна интригата в мача. Само две минути по-късно Херта се доближи само на един гол от своя съперник. Карнейро се разписа за 2:3. Четвърт час преди края Кшищоф Пйонтек отбеляза от дузпа и оформи крайното 3:3.

До края на срещата и двата тима имаха своите шансове да стигнат до пълния комплект от точки, но в крайна сметка не успяха да се възползват и двубоят завърши при равен резултат.