Мениджърът на лондонски Тотнъм Хари Реднап похвали футболистите си за това, че завършиха като лидери в Група "А" на Шампионската лига и по този начин ще изтеглят далеч по-лек жребий в директните елиминации.

Късно снощи "Шпорите" извъртяха 3:3 като гост на Твенте, а в същото време Интер бе разгромен от Вердер (Бремен). Това позволи на лондонският тим да задържи лидерската позиция в групата.

"Още в началото казах, че това е много трудна група. Е, още държа на това свое мнение", заяви Реднап на пресконференцията след снощния двубой с Твенте.

"В тази група отборите са класа. Твенте - шампионът на Холандия, което красноречиво говори за качествата на този тим. Вердер - там са събрани страхотни играчи и бременчани също са един много силен отбор. Интер .. та това е победителят от последното издание на Шампионската лига! В началото си помислих, че това е най-тежката група, която може да ни се падне", добави специалистът, който направи анализ на останалите отбори от групата.

"Ние обаче завършваме като лидери в нея, а това от своя страна е едно много голямо постижение за нашия отбор и за самите футболисти", не пропусна да отбележи Реднап.

Той коментира и равенството 3:3 срещу Твенте. Двата тима сътвориха истински спектакъл на "Арке Стейдиъм" снощи и си нанизаха цели шест попадения.

"Бяхме ефективни в атака и вкарахме три гола, което не е никак малко, особено когато гостуваш. В същото време обаче допуснахме три такива. Доволен съм от усилията на играчите ми. Те се постараха и в крайна сметка постигнахме целта си, завършвайки като лидери в групата"

"Мисля, че се получи много забавен мач, който със сигурност се е харесал на зрителите", завърши опитният специалист.