Юношата на ЦСКА Томи Костадинов се закани, че един ден отново ще се върне на "Армията" и ще бъде в първия отбор на "червените". В момента халфът играе под наем във втородивизионния Чавдар Етрополе.

"Юноша съм на ЦСКА, обичам този клуб. Ще се боря, ще се доказвам в Чавдар, за да се завърна на стадион „Българска армия“. Мечтата ми е да стана титуляр в ЦСКА и да играя за отбора и феновете", каза Костадинов.

Договорът на играча с Чавдар е до края на сезона, но ако от ЦСКА пожелаят, имат право да го върнат на "Армията" още през зимната пауза на първенството.


"Няма защо да съм обиден. Щом в момента не съм там, значи не съм показал това, което се е искало от мен, когато съм имал шанса да бъда на терена".

"Не мисля за миналото, а за бъдещето. Дано в Чавдар успея да покажа, че имам място в ЦСКА", заяви още Костадинов, който има договор с червените до лятото на 2013 година.

В същото време се разбра, че младият нападател на ЦСКА Станислав Костов е получил контузия и е под въпрос за предстоящото гостуване на Светкавица.

Сакатлъкът е станал точно на последното занимание преди мача с Видима (4:1). Костов е с подут глезен след удар на тренировката и отпадна в последния момент от сметките на треньора.


До последно Милен Радуканов ще мисли дали да го вземе в групата за следващия двубой. Очакваше се Костов да играе повече минути срещу Видима и Светкавица, но контузията може да го извади и за гостуването в Търговище.