Полузащитникът на шампиона на България Лудогорец Разград Михаил Александров отново е актуален вариант за ЦСКА, научи Gol.bg oт свои сигурни източници.

Името на проектонационала на България бе свързано с "Армейците" и преди няколко месеца, но тогава не се стигна до негов трансфер в клуба по една или друга причина.

Причината бе повече от ясна - Мишо беше бетонен титуляр в разградския тим, тъй като Иван Стоянов не се намираше в добра форма.

Сега обаче двамата си размениха ролите и Александров доста по-често се задържа на пейката, което е нещо притеснително за него.

Ако това продължава, тогава може халфът да не бъде викан от Любослав Пенев за предстоящите световни квалификации.

Мишо Александров иначе е юноша на ЦСКА и преди години бе един от най-перспективните футболисти на "Червените". Неговата кариера обаче бе свързана най-вече с престой в Германия, който не бе особено успешен, тъй като халфът страдаше от много контузии.

Очаква се от ЦСКА да направят интересно предложение за полузащитника и тепърва ще се види, дали то ще бъде прието.

В момента ситуацията около халфа е деликатна. Преди няколко месеца той бе желан от няколко румънски клуба, но тогава Лудогорец не го пусна.

Още не е ясно, дали желанието на Мишо е да остане в Разград или да напусне клуба, но със сигурност Лудогорец трудно ще се раздели с футболист като него.

Въпреки, че често се застоява на пейката, Александров има изключителна класа, която си пролича на много пъти в мачовете на разградчани.

Интересно е да се отбележи, че преди няколко седмици името на Александров бе свързвано и с холандския Твенте Еншеде.

Трудно обаче той ще може да премине в редиците на холандския клуб към днешна дата, въпреки безспорния си талант.

До няколко седмици ще трябва да стане ясно, дали Александров ще премине в редиците на ЦСКА или ще остане в Лудогорец, където се очертава да бъде резерва на Иван Стоянов за новата кампания.

Едно е сигурно - желанието на ЦСКА да го привлече.

Калоян Ангелов, Gol.bg